Home ACTUALITATE Intalnire la nivel inalt intre un secretar de stat roman si ambasadorul Malayesiei, despre soarta romanilor condamnati in aceasta tara!

Intalnire la nivel inalt intre un secretar de stat roman si ambasadorul Malayesiei, despre soarta romanilor condamnati in aceasta tara!

0
49

Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale globale, Monica Gheorghita, l-a primit joi în audienta pe ambasadorul Malaysia în România, Dato' Tajul Aman Mohammad, cu care a vorbit inclusiv despre situatia românilor condamnati în aceasta tara, informeaza stirileprotv.ro. Secretarul de stat român a "reiterat preocuparea autoritatilor de la Bucuresti fata de situatia cetatenilor români arestati si condamnati în Malaysia pentru trafic de droguri, exprimând interesul pentru un dialog permanent cu partea malaeziana pe aceasta tema, inclusiv în cadrul eforturilor de dezvoltare a cooperarii bilaterale în plan juridic". Cei doi oficiali au trecut în revista stadiul si perspectivele relatiilor bilaterale. Demnitarul român a apreciat dinamica pozitiva a contactelor româno-malaeziene la nivel guvernamental, sectorial si parlamentar si a subliniat importanta pe care partea româna o acorda intensificarii dialogului politico-diplomatic si extinderii cooperarii economice si comerciale dintre cele doua tari, adauga cei de la stirileprotv.ro. Printre românii condamnati pentru traf
Sâmbătă, 11 Februarie 2017, 11:02

SURSA: Ultimele stiri online din Actualitate adaugate pe www.stiri.com.ro

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In ACTUALITATE
Comments are closed.