Home ECONOMIE Efectul neasteptat al publicarii Listei rusinii de catre ANAF. Ce s-a intamplat cu marile datorii si cat a recuperat Fiscul .

Efectul neasteptat al publicarii Listei rusinii de catre ANAF. Ce s-a intamplat cu marile datorii si cat a recuperat Fiscul .

0
43

"Lista rusinii" nu pare sa-i convinga pe marii datornici sa-si plateasca restantele la stat. In doar o jumatate de an, datoriile au crescut. Cei mai multi dintre marii restantieri au acumulat penalitati, iar Fiscul nu a reusit sa recupereze mare lucru. Mai ales de la cei care, inainte sa le bata inspectorii la usa, si-au vandut tot ce aveau pe numele lor. Robert Negoita, primarul sectorului 3, este unul dintre marii datornici. Urmarit penal de DNA pentru evaziune fiscala, el apare pe lista ANAF cu o datorie la bugetul de stat de peste 233 de milioane de lei. Cu 1 milion de lei in plus fata de vara trecuta, ca urmare a acumularilor de penalitati. Si urmatorii pe lista au strans penalitati, pentru ca nu au platit niciun leu din datorii. George Becali, finantatorul FC Steaua Bucuresti, are si el o datorie care se apropie de 10 milioane de lei, pe care insa a contestat-o. Gigi Becali: "Am castigat o sentinta la Curtea de Apel si ICCJ. M-am dus la ANAF sa depun un acont, sa respecte hotararea si au spus ca, de fapt, nu au soft care sa reactiveze sau sa recalculeze acele sume." Peste 2,7 milioane de lei trebuie sa dea statului si Cristi
Vineri, 17 Februarie 2017, 09:28

SURSA: Ultimele stiri online din Economie adaugate pe www.stiri.com.ro

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In ECONOMIE
Comments are closed.