Home SANATATE Descopera reteta prajiturii egiptene Revani

Descopera reteta prajiturii egiptene Revani

0
47

Daca îti place baclavaua, atunci trebuie sa prepari si prajitura egipteana Revani. Este dulce, însiropata si cu o aroma usoara de lamâie. De ce ai nevoie pentru prajitura Pentru prajitura 350 g faina din grâu dur ( grâu grisat) 200 ml lapte condensat 200 g iaurt 1 lingura praf de copt ½ lingura zeama de lamâie 2 linguri ulei coaja de la 1 lamâie Pentru sirop 300 ml apa 300 g zahar 1 lingura zeama de lamâie fulgi de migdale, pentru decor fistic, pentru decor Cum se prepara prajitura Revani Pentru sirop, amesteci toate ingredientele, le pui într-o cratita pe foc si amesteci pâna când se dizolva zaharul si se îngroasa putin siropul. Îl dai deoparte si-l lasi la racorit. Pentru prajitura, amesteci laptele condensat cu iaurtul si uleiul, adaugi faina, praful de copt, coaja si sucul de lamâie. Dupa ce ai omogenizat, torni compozitia într-o tava tapetata si o dai la cuptor pâna când se rumeneste pe deasupra. Torni siropul peste prajitura calda si decorezi cu migdale si fistic.
Joi, 23 Februarie 2017, 10:14

SURSA: Ultimele stiri online din Sanatate adaugate pe www.stiri.com.ro

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In SANATATE
Comments are closed.